tisdag 4 mars 2014

Ingen sol....

... bara plusgrader och lite snö, det är fortfarande grått, men vad gör det när jag  föräras det bästa kortet och  finaste berömmet  nedskrivet med spretiga bokstäver, ett betyg som värmer fammos  hjärta och en stor sol lyser ändå i min värld.


Här (ett "klipp" av kortet)  är världen bästa fammo i hela universum som kikar på fåglar. Ni ser väl att en domherre flaxar iväg!?

Ha en trevlig kväll!

10 kommentarer:

Maja sa...

Underbart rart kort fammo har fått och nog vet barnbarnet vad fammo har som intresse! :)
Kram Maja

Mimmi sa...

Men ett så himla gulligt kort:) Självklart kan man se att det är en Domherre ..hon är jätte duktig:)
Här har vi inte sett till solen på nästan två månader..det börjar bli lite väl trist,,men man är i alla fall glad över att det inte är 20 minus ute:)
ha en fin dag nu
kram :)

Nette Cecilia sa...

Så härligt kort ,tänk så uppfinningsrika barn är .Vi kan ju ändå säga att det är tur det inte är sommar med detta gråväder ,jag minns en semester jag hade som var mulen varje dag ,kram Nette

Lasse sa...

Underbart !! ;-)))

Anonym sa...

Angående din fråga om kokosmjöl så börjar det finnas lite överallt numer, men life har och punnitse ja säästä i RW ,större varuhus kan också ha. Recept hittar du om du går in under lchf bakning. Hade annars recept på bullarna förra v i min blogg. Enkla då de är med bakpulver och inte behöver jäsa. Vanligt socker funkar bra om man inte vill ha dem lchf :)
Kram Maja

Fjällripan sa...

ÅÅ så sött! :))

Ölandsvindar sa...

Åh, det var den sötaste domherre jag har sett! Sånt där måste man spara på. Jag har ett örngott med en målad blå fågel som mellanbarnbarnet Fabian gjorde i skolan en gång och det ligger på hedersplats i linneskåpet.
Kram /Kerstin

M sa...

Underbar teckning med den finaste Domherre jag skådat. Barnteckningar fascinerar mig mycket. Gillar verkligen bildspråket.
Har sparat ett antal som jag tar fram lite då och då. Även nytillverkat en 24 år gammal blekt bild i fritt broderi till en 30 åring. Bilden hade hängt som favorit hemma hos oss och börjat blekna. Så spara, spara......
Ha det gott.
M

Monica Ståhlberg sa...

Va fint! Något att spara länge, länge :)

Karin Fransson sa...

Va gulligt!