fredag 10 april 2015

Första akten

Vårens första föreställning hade sin premiär i dessa dagar. Flera aktörer har återvänt från sina tidigare arenor och förväntan på årets talanger är höga. Ridån  har gått upp och spelarna  är många, rollinnehavarna verkar dock något tafatta och handlingsförlamade, men vad tiden lider tar det sig i alltmera uttrycksfulla handlingar.  I kulisserna står ett ivrigt gammalt radarpar och väntar på sin tur att få göra entrè och roa  mig på bästa sätt. Med stolt uppsyn och scenvana tar  svanparet plats på scen och gör en verklig show.  Scenografin  är underbar med himmelsblå färg och ljussättningen är fantastiskt vacker och underhåller statisten  med kamera och kikare på bästa sätt. För musiken till detta svarar vindens sus och korparnas hätska ljud,  för att öka spänningen både uppåt och till havs. Tror det får bli första parkett en tid framöver!
Trevlig helg!

4 kommentarer:

Klas sa...

Sådär ser jag ibland oxå på naturens skeenden. Likt artister tar fåglarna plats på scen. Tar man i beaktande de skaror av skådare och fotografer som ivrigt agerar publik blir ju analogin inte så dum.
Önskar dig mycket glädje på din första parkett!
/ Deerhunter

Nette Cecilia sa...

Det var många ¨ Andar¨ i farten igår kväll då vi var ute ,en kom flygande nästan på bilen på strandvägen ,trevlig fortsättning på helgen ,Nette

Viola sa...

Nydelige bilder, ja nå er det fullt fugleliv og en travel tid! Så artig med det nederste bildet, det ser ut som den ene svanen er sjarmert over det den ser :))
Klem fra meg! :)

Fjällripan sa...

Jättefina bilder! Så härligt med alla fåglar som kommer tillbaka nu! :D